The TEAM

Οι δάσκαλοι της

FTR

Dance Academy

Ζώγα Φιλίππα

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Η Φιλίππα ξεκίνησε την πορεία της στον χορό με μπαλέτο, το οποίο έχει ακολουθήσει για 24 συνολικά χρόνια. Παράλληλα από το 2011 ασχολείται επαγγελματικά με τους latin χορούς. Μετά την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος LATIN ASSOCIATE της I.D.T.A, επί επτά χρόνια ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πιστεύοντας ότι ο χορός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, τα τελευταία έξι χρόνια πραγματοποίησε σπουδές σε επίπεδο FOUNTATION COURSE στο αντικείμενο της χοροθεραπείας και της διαπαιδαγώγησης ατόμων με αναπηρία, κυρίως μέσω του χορού και της κίνησης. Από το 2019 ξεκίνησε και η εκπαίδευσή της στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Συνεργάζεται με συλλόγους, ειδικά σχολεία ατόμων με αναπηρία αλλά και με κατασκηνωτικά προγράμματα ΑΜΕΑ.
Το 2018, διοργάνωσε τον πρώτο διαγωνισμό χορού ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα και το 2019 ψηφίστηκε ομόφωνα “Υπεύθυνη για την επιτροπή αθλητών με αναπηρία-ParaDance” της ομοσπονδίας αθλητικού χορού IDO Hellas.
Μετά τη δεκαετή πορεία της στον χώρο της διδασκαλίας του χορού και της χορογραφίας, διατηρεί πλέον τη δική της σχολή χορού στο Μοναστηράκι, FTR Dance Academy σε συνεργασία με τον Νίκο Κορμπάκη.

Κορμπάκης Νίκος

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο Νίκος γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Ο χορός μπήκε στη ζωή του στην ηλικία των 13 ετών, ξεκινώντας με hip hop. Από την επόμενη κιόλας χρονιά μέχρι και σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά με τον χορό και με πολλά είδη του, όπως Σύγχρονο, Hip hop, Bachata, Kizomba, Salsa, Mπαλέτο, Fitness και φυσικά Latin όπου το 2014 έλαβε τα πιστοποιημένα διπλώματα Latin International και Latin American.
Από το 2018, μετά από εξετάσεις εισαγωγής φοιτά στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Μάρι Χατζημιχάλη”. Την ίδια χρονιά ξεκίνα και η εκπαίδευσή του ως πιστοποιημένου κριτή μέσω της ομοσπονδίας αθλητικού χορού IDO Hellas. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε το 2011 μέσα από συνεργασίες με σχολές χορού, ενώ παράλληλα με τη διδασκαλία, το 2013 διηύθυνε γνωστή σχολή χορού στην περιοχή της Ραφήνας.
Μέσα από τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, ενώ συνεχίζει τις χορευτικές παρουσιάσεις σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας.
Το 2016 πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά του και ιδρύοντας τη δική του σχολή χορού την FTR Dance Academy, σε συνεργασία με τη Φιλίππα Ζώγα.

Masreya Samira

ΔΑΣΚΑΛΑ – ΟΡΙΕΝΤΑΛ

Η Samira καθηγήτρια oriental ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής με σπουδές τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Ελλάδα. Έχει λάβει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος για 6 συναπτά έτη. Το 2018 αποσύρθηκε έχοντας λάβει δεκάδες διακρίσεις αλλά συνεχίζει την καριέρα της ως κριτής αγώνων, καιπροπονήτρια επαγγελματιών. Είναι επίσης η ιδρύτρια της επαγγελματικής ομάδας Bellyhood, ενώ διοργανώνει και σεμινάρια . Η πορεία της είναι μεγάλη και πλούσια στον χώρο του oriental και η ίδια εξακολουθεί να εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της συμμετέχοντας σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αδάμ Νατάσα

ΔΑΣΚΑΛΑ – BOLLYWOOD

Η Νατάσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τον χορό σε ηλικία 4 ετών και μαθήτευσε σε διάφορες ερασιτεχνικές σχολές. Στην συνέχεια απέκτησε το Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Τεχνών Χορού. Από μικρή ηλικία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε παραστάσεις ως χορεύτρια και ως χορογράφος. Με το Bollywood ασχολείται τα τελευταία 7 χρόνια. Το 2015 κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε Internation Bollywood Competition και τον ίδιο χρόνο απεκτησε το International Bollywood Dance Diploma από την UNESCO. Έκτοτε συμμετέχει σε διάφορες παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις ως χορεύτρια και χορογράφος Bollywood. Το 2018 κατέκτησε την τρίτη θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» συμμετέχοντας με την ομάδα 1st bollywood dance academy.

Βονισάκος Υπερίων

ΔΑΣΚΑΛΟΣ – SALSA

Ο Υπερίων ασχολείται με τον χορό από το 2011. Ειδικεύεται στο street latin dancing. Είναι δάσκαλος salsa (L.A και N.Y) και bachata.Επίσης είναι κάτοχος του διπλώματος ”American style rythm-bronze”του International Dance Association (DVIDA). ‘Εχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατακ΄ρωντας πρωτιές και πολλές ακόμα διακρίσεις.

Σαριγιάννη Έλενα

ΔΑΣΚΑΛΑ – COMMERCIAL

Η Έλενα ξεκίνησε να ασχολείται αγωνιστικά με τον χορό το 2005 καταγράφοντας πολλές επιτυχίες. Μια από τις σημαντικότερες από αυτές είναι η εκπροσώπηση της χώρας μας στους τελικούς του World Hip Hop International στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας το 2015. Παράλληλα, κατέχει την πιστοποίηση Latin IDTA Associate, ενώ έχει ασχοληθεί και με το κλασικό μπαλέτο με κορυφαίο επίτευγμα την συμμετοχή στην παράσταση του «Καρυοθραύστη» παραγωγής του ΚΘΒΕ.
Παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με παγκόσμιου φήμης χορογράφους αλλά και μεμονωμένα workshops στην Ευρώπη και στην Αμερική. Είναι μέλος ομάδων showcase και χορεύει σε events και parties σε όλη τη χώρα. Εξειδικεύεται πλέον στο commercial, new school hip hop, high heels & twerk. Συμμετέχει σε video clips καλλιτεχνών όπως Snik, Konnie Metaxa, The Mode & BeatsPliz αλλά και σε χορευτικά video projects. Φέτος συμμετείχε στο J2US του OPEN TV. Ως προπονήτρια η εμπειρία της ξεκινά το 2012 σε καλλιτεχνικές και αγωνιστικές ομάδες στη Θεσσαλονίκη και πλέον στην Αθήνα.

Nama Joseph

ΔΑΣΚΑΛΟΣ – AFRICAN DANCE

Ο Joseph ξεκίνησε να χορεύει σε ηλικία 8 ετών στους δρόμους του Καμερούν. Πλέον, ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος μπορεί να δουλέψει με όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης μεταφέροντας με αγάπη και πάθος την κουλτούρα του λαού του. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Dance Shows και Festivals στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ειδικεύεται στους παραδοσιακούς χορούς του Καμερούν και στο Afrocontemporary.