Μέλη

Είσαι μέλος της FTR Dance academy;

ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ

ΔΩΡΟ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%

Στην FTR Dance Academy ευχαριστούμε και επιβραβεύουμε τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για μία ακόμη χρονιά! 

Φέτος λοιπόν δωρίζουμε σε όλα τα μέλη μας έκπτωση 20% αλλά και την δυνατότητα να μοιράσουν την έκπτωση τους σε 3 ακόμη φίλους τους!

Επικοινωνήστε το λοιπών με τους φίλους σας και ενημερώστε τους πως για να έχουν και εκείνοι την έκπτωση σας, θα πρέπει να μας πουν ποιο μέλος τους προσκάλεσε.

Feel The Rhythm & express yourself

SOCIAL MEDIA

Ακολούθησε μας στα Social Media για να μην χάνεις τίποτα

Επίσης η κρητική στο google ή/και στο Facebook μας βοηθάει πολύ

FTR Dance Academy
5.0
Based on 34 reviews
powered by Google
Φόβερη σχολή είναι και super δασκάλα είναι η filipa και σαν άτομο αν δεν γνώριζα την filipa δεν ξερω αν θα αρχιζά ξανά bachata με ένα μαγικο τρόπο με μύησε στην bachata με ποιο τρόπω δεν μπορώ να το περιγράφω
Ότι καλύτερο υπάρχει στην Αθήνα.
Maria ZouliaMaria Zoulia
20:04 06 Oct 20
Βολική τοποθεσία, εύκολα προσβάσιμη μέσω του Μετρό. Εξαιρετικοί δάσκαλοι πρόθυμοι να σε εντάξουν και να σε εξελίξουν ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Το κλίμα στα μαθήματα πάντα ευχάριστο!!!
Olympia PaterakiOlympia Pateraki
20:20 29 Aug 20
Πολύ καλοί δάσκαλοι!! Βοηθάνε και υποστηρίζουν τους μαθητές τους!! Αξίζει να πάτε και εσείς παιδιά, θα μάθετε πολλά από εκείνους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!
Kelly StavridakiKelly Stavridaki
13:58 21 Aug 19
Οι δάσκαλοι χορού είναι εξαιρετικοί και αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν! Βοηθάνε κάθε μαθητή να βελτιωθεί όσο μπορεί και το κλίμα στο μάθημα είναι πολύ ευχάριστο! Προσωπικά, έχω βελτιωθεί αρκετά και έχω αγαπήσει τον χορό ακόμα περισσότερο χάρη σε αυτους! Η σχολή είναι ευρύχωρη και βρίσκεται δίπλα στο μετρό στο Μοναστηράκι. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα!
js_loader