Ξέρουμε πως με τις σωστές βάσεις που θα έχεις μαζί μας, μπορείς να βρεις, να εξελίξεις και να αναδείξεις τα χορευτικά σου ταλέντα!

Σου δίνουμε λοιπών την δυνατότητα να δοκιμάσεις ΔΩΡΕΑΝ όποιο είδος σου αρέσει!

Φόβερη σχολή είναι και super δασκάλα είναι η filipa και σαν άτομο αν δεν γνώριζα την filipa δεν ξερω αν θα αρχιζά ξανά bachata με ένα μαγικο τρόπο με μύησε στην bachata με ποιο τρόπω δεν μπορώ να το περιγράφω
Ότι καλύτερο υπάρχει στην Αθήνα.
Maria ZouliaMaria Zoulia
20:04 06 Oct 20
Βολική τοποθεσία, εύκολα προσβάσιμη μέσω του Μετρό. Εξαιρετικοί δάσκαλοι πρόθυμοι να σε εντάξουν και να σε εξελίξουν ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Το κλίμα στα μαθήματα πάντα ευχάριστο!!!
Olympia PaterakiOlympia Pateraki
20:20 29 Aug 20
Πολύ καλοί δάσκαλοι!! Βοηθάνε και υποστηρίζουν τους μαθητές τους!! Αξίζει να πάτε και εσείς παιδιά, θα μάθετε πολλά από εκείνους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!
Kelly StavridakiKelly Stavridaki
13:58 21 Aug 19
Οι δάσκαλοι χορού είναι εξαιρετικοί και αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν! Βοηθάνε κάθε μαθητή να βελτιωθεί όσο μπορεί και το κλίμα στο μάθημα είναι πολύ ευχάριστο! Προσωπικά, έχω βελτιωθεί αρκετά και έχω αγαπήσει τον χορό ακόμα περισσότερο χάρη σε αυτους! Η σχολή είναι ευρύχωρη και βρίσκεται δίπλα στο μετρό στο Μοναστηράκι. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα!
js_loader

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου 

Ανυπομονούμε να γνωριστούμε και να χορέψουμε στους ίδιους ρυθμούς!

FTR Team 2022 – 2023

FTR Team all teachers - FTR Dance Academy